III. Vindecarea de barbat, un soi de „Te lepezi de Satana?” – (pamflet)

„Draga mea prietena, cu toata dragostea din lume iti zic, ai nevoie de un pansament pentru ca se pare ca te-ai cam lovit la cap. Si nu ma intelege gresit, departe gandul de a te mustra insa imi este clar cum, undeva pe drum, ti-ai pierdut cu desavarsire simtul obiectivitatii si rationalitatea.

As vrea sa-ti readuc aminte ca atunci cand ai venit pe lume, prin taina sfantului botez, parintii tai te-au lepadat de nimeni altul decat de raul intruchipat, si nu doar in acel moment particular, ci pentru tot restul vietii tale pe acest pamant. Insa tu, incapatanata mica ce esti, ai tinut musai sa-l aduci din nou in viata ta, sub forma “manipulatorului pervers narcisist” cu toate semnalmentele unei fiare dezlantuite.

Mi-e peste puteri sa inteleg cum poti sa accepti tu ocara acestui ciobanas pertinent cand la o scurta radiografiere, el nu valoreaza nici cat doua ceape degerate. Voi trece peste mostrele de devotament previzibil cu care te-a acaparat. Ar fi insa de asteptat ca odata ce shakespearianul <Vis al unei nopti de vara> s-a incheiat, sa-l urasti, sa-i dai la glezne, sa-l sfarami pe aproapele tau ticalos, nu sa devii o agitata lacrimoasa. Desi la tine, de o buna bucata de vreme, se intampla fix pe dos.

Fii cu mare bagare de seama caci la cum vad eu lucrurile, pare-mi-se ca te-ai cam asfixiat cu dejectiile acestui imbecil. In orice caz, stii ce inseamna o latrina? El insusi este pitoreasca „latrina din fundul curtii” care miroase a „mizerie” de la un capat la celalalt.

Ar cam fi timpul sa dai un reset și sa incepi sa alegi cuviincios. Capisci?”

O scriu si o semnez,

<Casandra Ionita>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: